Ons collectief

Talent & Succes VOF is een vennootschap die de Talent & Succes software ontwikkelt, verspreidt en de gebruikers begeleidt. De vennootschap werkt met een collectief van ervaren professionals die organisaties en coaches informeren, adviseren en zo nodig trainen en coachen voor een juist gebruik van T&S. Vaak wordt T&S ingezet bij (projecten) Talentmanagement, Competentiemanagement, Duurzame Inzetbaarheid.

Onze missie

Mensen helpen om hun talenten, kwaliteiten, drijfveren en competenties te ontdekken en te ontwikkelen zodat zij in een succesvolle loopbaan tot bloei kunnen komen.

Onze overtuigingen

♦ Iedereen heeft een unieke combinatie van talenten en kwaliteiten. Om deze tot bloei te laten komen moet je ze eerst ontdekken en meestal ook verder ontwikkelen.

♦ Het leven zelf geeft je meer zelfkennis, maar met de scans van Talent & Succes gaat dit veel sneller en vollediger. Meer zelfkennis geeft je een innerlijk kompas om de juiste loopbaankeuzes te maken.

♦ Je kunt altijd keuzes in je loopbaan maken waardoor je succesvoller en gelukkiger wordt.

♦ Jezelf ontwikkelen is mogelijk, natuurlijk, voldoening gevend, en nodig in deze snel veranderende wereld. Het maakt jouw waarde voor de organisatie groter. Goed voor jezelf en voor de organisatie.

Onze missie en overtuigingen stimuleren ons om het beste aan te bieden op het gebied van betrouwbare scans om je talenten, persoonlijkheid, kwaliteiten, valkuilen, waarden en drijfveren te ontdekken en om te zetten in een succesvolle loopbaan.

Ton van Dongen
Etten-Leur

Innovatief
Onafhankelijk
Inspirerend

Bas van Beek
Son

Energiek
Verbindend
Veelzijdig

Maarten van Dierendonck
Haarlem

Persoonlijk
Stimulerend
No-nonsens

Marjo Louwers – Janssen
Nieuwegein

Pragmatisch
Betrokken
Stimulerend

Olchert Gommer
Arnhem

Bevlogen trainer
Doortastende coach
Partner in menselijk maatwerk

Ineke van den Berg
Nijmegen

Doortastend persoonlijk
Idealistisch
Overtuigend

Jeroen van der Vlies
Utrecht

Veelzijdig 
Flexibel 
Intuïtief

Pauline de Vries
Amsterdam

Sociaal sensitief
Analytisch-strategisch
Creatief

Eugene Mennega
Nieuwegein

Visie
Analytisch
Creativiteit/vindingrijkheid

Edith Robers
Enschede

Verbindend
Betrokken
Eerlijk